Favourite0 | Besucht0
Einkaufswagen0
Einkaufswagen
Ihr Warenkorb ist leer!

Dramalj

Dramalj

Dramalj je mali gradić udaljen samo 3 kilometra od Crikvenice i idealan je izbor za sve one koji žele uživati ​​u mirnoj lokaciji koja je još uvijek dovoljno blizu svim turističkim i gastronomskim atrakcijama koje Crikvenica može ponuditi. U ljetnim vrućinama, mnogi se osvježe na plaži Kačjak - dugoj šljunčanoj plaži okruženoj mediteranskim raslinjem. Čisto i plitko more čini Kačjak posebno obiteljskim. Plaža je opremljena tuševima i barom, a dalje, u skrivenim uvalama je nudistička plaža.

Iako obalni grad, u 18. stoljeću centar Dramalja smatrao se uzbrdo oko crkve. Danas su središnje pozornice u Dramalju luke Pazdehova i Bršćanovica u kojima se ljeti često održavaju cappella ili druge glazbene večeri, kao i omiljene ribarske noći.

Između dva posjeta plaži možete uživati ​​u nekim Dramaljinim sportskim turnirima - boćanje, tenis, pikado itd. Kačjak je također vrlo popularan među ljubiteljima sportova na vodi. Nakon napornih vježbi posjetite jedan od restorana u Dramlju ili Crikvenici. S takvom lokacijom sve su opcije otvorene ...